Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Wind Media | Η μεγάλη διαδικτυακή πυραμίδα κατέρρευσε

Wind Media | Η μεγάλη διαδικτυακή πυραμίδα κατέρρευσε

Μεγάλη διαδικτυακή πυραμίδα με πάνω από 10.000 Έλληνες θύματα κατέρρευσε πρόσφατα. Πρόκειται για την εταιρεία Wind Media, όπου ζήταγε από τους χρήστες της να παρακολουθούν βίντεο πελατών της στο Youtube, να τους κάνουν like και εγγραφή στο ηλεκτρονικό τους κανάλι για χρηματικές αμοιβές, ενώ υποστήριζαν ότι εάν ένας χρήστης έφερνε και άλλους χρήστες στην εταιρεία, τότε κέρδιζαν μηνιαία χρηματικά μπόνους. Επιπλέον, η εταιρεία πούλαγε πακέτα στους χρήστες της για συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για παράδειγμα 15 like την ημέρα για 700 ευρώ τον μήνα και όπως είναι φυσικό, έξτρα προμήθεια για όσους νέους χρήστες έφερναν.

Όμως, οι αγορές πακέτων και οι πληρωμές γίνονταν μέσω κρυπτονομισμάτων. Δηλαδή, η εταιρεία υποχρέωνε τους χρήστες να καταθέτουν ευρώ σε δικό τους ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και να εισπράττουν πάλι τα κέρδη τους σε κρυπτονομίσματα. Το αποτέλεσμα, ήταν οι υπεύθυνοι να αρχίζουν να εμφανίζουν σταδιακά προβλήματα στις πληρωμές και να κατηγορούν την αστάθεια της αγοράς, ενώ στη συνέχεια, να αποσπούν αργά αργά τεράστια και απροσδιόριστα ποσά από τους χρήστες τους. Τέλος, η σελίδα της πυραμίδας κατέρρευσε πριν από λίγες ημέρες, με τους υπεύθυνους της Wind Media να έχουν εξαφανιστεί και τους χρήστες να μην έχουν τρόπο να πάρουν πίσω μεγάλο ποσό από τα λεφτά που είχαν καταθέσει.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.