Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

H&M | Υψηλότερα από τα προβλεπόμενα κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο

H&M | Υψηλότερα από τα προβλεπόμενα κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο

Η H&M ανακοίνωσε εντυπωσιακά κέρδη για την περίοδο Μαρτίου-Μαΐου, τα οποία υπερέβησαν τις προσδοκίες, μαζί με μια σημαντική αύξηση των πωλήσεων. Συγκεκριμένα, τα λειτουργικά κέρδη του σουηδικού κολοσσού για το δεύτερο τρίμηνο ανήλθαν σε 4,74 δισεκατομμύρια σουηδικές κορώνες (438,55 εκατομμύρια δολάρια), σε σύγκριση με τα 4,98 δισεκατομμύρια την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, την ώρα που οι αναλυτές προέβλεπαν 4,07 δισεκατομμύρια.

Η H&M, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο παίκτη στον κόσμο στον χώρο της λιανοπωλησίας μόδας, επιδίωξε να ενισχύσει την θέση της στον χώρο της μόδας και να δώσει περισσότερη έμφαση στην ακριβότερη επωνυμία της, την Cos. Ο στόχος της εταιρείας είναι να προσεγγίσει αγοραστές που είναι λιγότερο ευάλωτοι σε μια περίοδο αυξανόμενου κόστους ζωής, ενώ αντιμετωπίζει και τον ανταγωνισμό από την Shein.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.