Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων & χρηματοδοτικά προγράμματα,Εγχώρια από τα αρμόδια Υπουργεία φορείς της Ευρωπαϊκής ένωσης Για Δημόσιους Οργανισμούς , φορείς, συλλόγους, Μ.Κ.Ο, επιχειρήσεις

Eurobank | Σχεδιάζει άνοιγμα σε νέες αγορές

Eurobank | Σχεδιάζει άνοιγμα σε νέες αγορές

Η Eurobank ετοιμάζεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, η Ινδία και το Ισραήλ. Ο στόχος της εταιρείας είναι να επικεντρωθεί ιδιαίτερα σε πλούσιους πελάτες, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για αύξηση της κερδοφορίας της μέσω διεθνών δραστηριοτήτων.

"Για να είμαστε επιτυχημένοι, πρέπει να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν αυξήσουμε τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε", δήλωσε ο Σταύρος Ιωάννου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, COO του ομίλου και επικεφαλής διεθνών δραστηριοτήτων της Eurobank, στο Bloomberg.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου, "αυτές είναι ακόμη υπό ανάπτυξη αγορές στον τομέα του wealth management στις οποίες πρέπει να εισέλθεις αρκετά νωρίς για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες" που προσφέρουν.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.